top of page

AKTIVITETSHELG 2020

Welshterrierklubbens aktivitet- och utställningshelg

8-9 augusti 2020

Klubbarps Hundklubb

Lördag 8 augusti aktiviteter och medlemsträff

Söndag 9 augusti Rasspecial med domare Lars Adenby (Adeheimer)

loggan utan vit ruta.png
Växt Krans 6

200820 Ingegärd Mathiesen om aktivitetshelgen 

Den 8-9 augusti arrangerade Svenska Welshterrierklubben aktivitetshelg med rasspecial. Platsen var Klubbarps hundklubb i närheten av Mantorp, ett fantastiskt välordnat område med möjligheter till ett rikt utbud av aktiviteter. Även om vi hade värmen emot oss, så prövade vi många aktiviteter. Lördagen bjöd bla på safaripark, agility, rallylydnad och trimning. Även viltspår fanns på schemat men det kändes för varmt. 

 

På lördagskvällen bjöd klubben på grillat, vilket blev mycket uppskattat. Det var kyckling, fläskfilé och lax dvs något för de flesta smaker. Under kvällen berättade vår domare Lars Adenby om welshar på ett mycket fängslande sätt. Tack snälla Lars för det! De flesta deltagarna hade inte så långt till sina boenden. Eftersom vår klubbutställning skulle vara nästa dag, blev kvällen inte så sen. 

 

På söndagen vaknade vi till ännu en alldeles för varm dag. Vår utställning började klockan 10.00. Det var 18 hundar anmälda och 17 kom till start. Flera utställare var nya. Vår domare Lars Adenby förklarade och visade hur man gör när man ställer ut, och jag tror att de flesta var mycket nöjda. Birgitta Wennbom fick BIR och BIM för sina egenuppfödda hundar. Stort grattis! Vår ordförande tackade Lars Adenby med en liten gåva. 

 

Dessutom var det roligt att hälsa en lakelandterrier välkommen. Han var med på lördagens aktiviteter. Väldigt trevligt. 

 

2020 års aktivitetshelg och rasspecial kommer vi att minnas som extremt varm, rolig och givande. Vilket ger mersmak. 

 

Så nu planerar vi för nästa år. Alla är välkomna igen, och vi riktar ett speciellt välkommen till er som missade detta år. Ni missade verkligen något! 

 

Tack alla som gjorde denna helg möjlig! Ingen nämnd och ingen glömd. 

 

Ingegärd Mathiesen. 

Aktivitetshelgen 2020

Aktivitetshelgen i bilder

bottom of page