top of page

SENASTE NYTT

Sök
  • Svenska Welshterrier Klubben

Welshterrierklubben skickar ett stort tack till keramikern Åse Thörnqvist som skänkt klubben en jättefin Welshterrier.
17 visningar0 kommentarer
  • Svenska Welshterrier Klubben

Inbjudan till Viltspår-SM 2024 för alla Terrierraser

söndagen den 16 juni, Skåne, Kågeröd Anmälan av medlem i SWK att vilja delta i Viltspårs-SM mejlas till klubbens sekreterare Ola Nilsson knon@hotmail.se senast fredagen 19 april.


SvTeK viltspår sm 2024 inbjudan
.pdf
Ladda ner PDF • 63KB3 visningar0 kommentarer
  • Svenska Welshterrier Klubben

I år tänkte vi hoppa över rasspecialen men ändå ha en klubbträff. Hoppas verkligen att många vill komma, träna, prata hund och bara umgås!

Det blir på Älvkarleby fiskecamping i norra Uppland den här gången. Upplägget kommer att bli att alla bokar och betalar sin egen stuga/campingplats där, alla tar med sin egen mat, men vi grillar och äter middag tillsammans och umgås på lördag kvällen och äter gemensam egen medhavd frukost på söndag morgon.


Datumet blir som sagt 24 augusti då det är lugnare på campingen då. Där finns grillplats, möjlighet att träna hund på mindre men fina grönområden. Inga agillity banor eller nåt men tror vi hittar många nyttiga och roliga saker vi kan göra ändå. Förslag på aktiviteter/saker man vill träna på tas tacksamt emot. Även om nån vill hjälpa till att prata om och visa hur tex nosework, rallylydnad eller viltspår går till.

Vore kul om fler fick se vad duktiga welshar kan bli på olika uppgifter.


Så tanken är att vi träffas på lördag förmiddag kl 10. Sen tränar vi hund, har lite info om hur nån tävlings/tränings form går till, går en långpromenad för de som vill och orkar och sen har vi lite egentid före middagen. Kl 18 ca träffas vi på grillplatsen eller om vi gör iordning med egen grill och bänkar centralt vid stugorna och grillar och umgås. På söndagen har vi gemensam frukost kl 9 sen beroende på intresse finns det tid för lite mera träning eller så går vi bara en gemensam långpromenad igen. Älvkarleby är en jättefin liten fisketuristort så det finns fina ställen att promenera till.

Ett tips är att boka stuga så fort som möjligt och även om man vill ha husbilsplats, campingplats istället.


På det här sättet kräver klubbträffen minimalt med planering och arbete från oss som arrangerar men jag vill ändå att alla anmäler sig så vi vet vilka som tänker dyka upp och har lite koll och kan planera in aktiviteter efter deltagande.


Anmälan till Birgitta Wennbom på Messenger, telefon 0703627724, eller mail hotriots@outlook.com.


Vi vill att de som deltar är medlemmar i Svenska Welshterrierklubben då klubben är arrangör.

Medlemsavgift .......................... 325:-/år

Familjemedlem ..........................125:-/år

och betalas in på plusgiro 55 08 87 - 4

Utländsk medlem ..................... 325:-/år

Utländsk familjemedlem...........125:-SEK/år

Utländska medlemmar betalar till

IBAN SE21 9500 0099 6026 0550 8874

BIC NDEASESS​

64 visningar0 kommentarer
bottom of page